Mat-Eror

Vi är ganska bra på att snöa in på saker i matväg. Typ bäst. Gillar vi något så äter vi det ofta. Och mycket. Varför vara
måttlig liksom?

I Sydney var den stora grejen morötter. Som snacks, till lunch eller som tillbehör till middagen. Vi kunde äta fem morötter
om dagen eller mer. Nu är vi mer rimliga på morotsfronten och äter kanske en
morot om dagen, om ens det. 

I Griffith började vi äta riskakor, typ hela tiden. Smaksatta riskakor. Likaså i Nyah West. Och första veckorna i Woomelang åt (Maria & Ellen) banan och jordnötssmör på naturella riskakor som mellis nästan varje dag. 


Men nu har vi tröttnat även på det och självklart är den nya grejen frukt! Nektariner, persikor och aprikoser. Måttlighet är inte en dygd, alla vet ju att gratis är gott. När vi slutar jobba om 13 dagar kommer vi dock med största sannolikhet sluta knarka frukt. För att vi är snåla.

Något som dock hittills hållit i under hela resan är gröten. Havregrynsgröten. Så god fortfarande! Den går dessutom att variera, I Sydney åt vi den med äpple och/eller banan, kanel och mjölk. Sen tog kanelen slut men det var gott ändå. Nu äts den oftast bara med mjölk eller med endast russin i en skål i bilen på morgonen. Budget. Vår älskade gröt <3


Kommentarer
Pappa John

Gillar det Ni skriver om "budget" tjejer!

2013-12-05 @ 12:46:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0